• -30,31 €
PLUS maišytuvas praustuvui M su pop-up d.v. chromas
  • PLUS maišytuvas praustuvui M su pop-up d.v. chromas

PLUS maišytuvas praustuvui M su pop-up d.v. chromas

319,69 €
289,38 € Sutaupote 30,31 €

(289,38 € vnt.)

Su PVM
Kiekis
Montavimas (kaina nustatoma individuliai)

Šis GROHE Plus praustuvo maišytuvas derina ryškias kubistines linijas ir švelnius linkius, kad siluetas puikiai atitiktų įvairių formų vonios kambario furnitūrą ir užtikrintų visišką dizaino lankstumą. Snapelis turi 90° pasukimo diapazoną, maksimaliam funkcionalumui.
Šis M dydžio maišytuvas yra valdomas tvirta metaline svirtimi, o GROHE SilkMove technologija užtikrina sklandžią vandens srauto ir temperatūros kontrolę ištisus naudojimo metus.
Vandenį taupanti GROHE EcoJoy technologija užtikrina, kad sunaudojamo vandens kiekis niekada neviršys 5.7 litrų per minutę kartu nepakenkiant jūsų komfortui. Vandens srauto kampas gali būti tiksliai reguliuojamas su GROHE AquaGuide.
SpeedClean aeratorius nuo kalkių nuvalomas perbraukiant pirštu. Su GROHE QuickFix Plus sistema sumontavimas yra greitas ir nesudėtingas. Maišytuve taip pat įdiegtas išstumiamo dugno vožtuvo komplektas.
Padengtas blizgia GROHE StarLight chromo danga, komplektas atrodys puikiai metų metus.
GROHE Plus kolekcija puikiai dera su GROHE Essence ir Cube keramika, bei SmartControl ir Rainshower SmartActive produktais.

Grohe
U4GRO-23872003

Charakteristikos

Kilmės šalies pav.
Vokietija
Gamintojas
Grohe
Tipas
standartinis
Aukštis, mm
115
Plotis, mm
228
Gylis, mm
505
Pristatymo terminas, d.d.
35
Garantijos laikotarpis, m.
5
Montavimo tipas
montuojamas ant krašto