• -16,80 €
Praustuvo maišytuvas Eurostyle Solid dydis S baltas
  • Praustuvo maišytuvas Eurostyle Solid dydis S baltas

Praustuvo maišytuvas Eurostyle Solid dydis S baltas

167,90 €
151,10 € Sutaupote 16,80 €

(151,10 € vnt.)

Su PVM
Kiekis
Montavimas (kaina nustatoma individuliai)

Vienasvirtis maišytuvas su dugno vožtuvu. Elegantiško, prašmatnaus stiliaus išraiška jūsų vonios kambaryje.

 Baltos Moon White spalvos GROHE Eurostyle Solid praustuvo maišytuvas puikiai susitvarko su užduotimi tapti centrine šiuolaikinio vonios kambario figūra. Šį tvirtą metalinę rankeną turintį vienasvirtį maišytuvą ypač paprasta valdyti dėka SilkMove technologijos, kuri taip pat garantuoja maksimalų komfortą. Be to, jis pasižymi ypač viliojančia kaina. Idealus šeimyniniams vonios kambariams ir suderinamas su visais standartiniais praustuvais, jis taip pat prisideda prie šeimos biudžeto ir vandens tausojimo, sumažindamas suvartojimą iki 50% dėka EcoJoy technologijos. GROHE maišytuvai ne tik atrodo įspūdingai, bet ir pasižymi išskirtiniu ilgaamžiškumu bei eksploatacinėmis savybėmis - visa tai patvirtinama vokiška inžinierių kompetencija. Jei jums reikalingas praustuvo maišytuvas puikiai derantis prie švaraus, modernaus interjero, šis GROHE Eurostyle Solid yra puikus pasirinkimas - patogus naudoti ir ypač lengvai prižiūrimas.  Baltos Moon White spalvos GROHE Eurostyle Solid praustuvo maišytuvas puikiai susitvarko su užduotimi tapti centrine šiuolaikinio vonios kambario figūra. Šį tvirtą metalinę rankeną turintį vienasvirtį maišytuvą ypač paprasta valdyti dėka SilkMove technologijos, kuri taip pat garantuoja maksimalų komfortą. Be to, jis pasižymi ypač viliojančia kaina.
Idealus šeimyniniams vonios kambariams ir suderinamas su visais standartiniais praustuvais, jis taip pat prisideda vandens tausojimo, sumažindamas jo suvartojimą iki 50% dėka EcoJoy technologijos.
GROHE maišytuvai ne tik atrodo įspūdingai, bet ir pasižymi išskirtiniu ilgaamžiškumu bei eksploatacinėmis savybėmis - visa tai patvirtinama vokiška inžinierių kompetencija. Jei jums reikalingas praustuvo maišytuvas puikiai derantis prie švaraus, modernaus interjero, šis GROHE Eurostyle Solid yra puikus pasirinkimas - patogus naudoti ir ypač lengvai prižiūrimas.

Prijungimas lanksčiomis žarnelėmis.

Grohe
U4GRO-23707LS3

Charakteristikos

Kilmės šalies pav.
Vokietija
Gamintojas
Grohe
Tipas
standartinis
Spalva
balta
Aukštis, mm
70
Plotis, mm
155
Gylis, mm
385
Pristatymo terminas, d.d.
28
Garantijos laikotarpis, m.
5
Montavimo tipas
montuojamas ant krašto